Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
 
Buat julung kalinya Pertubuhan Kebangsaan Orang Kerdil Malaysia akan menganjurkan Perlawanan Bola Sepak Persahabatan antara Orang Kerdil Malaysia dan Orang Mini Indonesia (Unik Berkarya Indonesia)
 
Penampilan istimewa kami bawakan dari Indonesia iaitu saudara Ucok Baba (pelakon, pelawak dan penyanyi)
 
Pas masuk adalah RM10 sahaja (Kanak-kanak berumur bawah 7 tahun percuma)
 
Boleh terus dapatkan pas masuk di:
 
Pejabat Pertubuhan Kebangsaan Orang Kerdil Malaysia, 29A Tingkat 1, Jalan Pahang Off Jalan Sarikei 53000 Kuala Lumpur

 

 

Assalamualaikum wbt. dan Salam Sejahtera

#BANTU-LAH KAMI DALAM PROGRAM IMARAKAN RAMADHAN & AIDILFITRI 1442H/2021M
Kami memohon sokongan dan bantuan daripada Orang-orang peseorangan & Syarikat Korporat Dapat menghulurkan sumbangan bagi merealisasikan Program “SAMPAIKAN BANTUAN KE RUMAH”

Dengan ini kami merayu kepada Y.Bhg Tan Sri, Datin Seri, Dato' Datin Tuan,puan  syarikat -syarikat korporat, Orang peseorang dapat bersama menghulurkan sumbangan berbentuk Barang Mentah atau Kewangan bagi merealisasikan tujuan tersebut,

Y.Bhg Tan Sri, Datin Seri, Dato' , Datin Tuan/puan boleh  klik jumlah sumbangan di bawah ini untuk sumbangan secara Online - FPX , Debit / Credit Card 

 

Segala  sumbangan yang di terima amat kami hargai dan di sanjung tinggi, hanya dengan  iringi Doa semoga  program yang di laksanakan di berkati daripada Allah SWT, Amin... amin  ya rebaial alamin.

Sekian, terima kasih,

Sebarang pertanyaan dan mendapatkan resit sumbangan  boleh hubungi: 03-4023 5302, 012-3009913 atau emel: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

SELAMAT HARI ORANG KERDIL SEDUNIA
.
.
996 BILANGAN ORANG KERDIL DI MALAYSIA SETAKAT 2018
.
Achondroplasia adalah sebuah kelainan genetik yang berlaku pada perkembangan tulang seseorang yakni perubahan tulang rawan yang menjadikan tulang keras.
.
Penderita penyakit Achondroplasia memiliki penampakan postur yang pendek atau kerdil dan tidak seimbang.
.
Kami dengan rasa bangga ingin mengucapkan Selamat Hari Orang Kerdil Sedunia untuk @pkokmofficial - 25 Oktober 2019
.
Ikhlas dari kami:
.
@bekindmove
@tinyforestsj
@homepop.corn
@fatbrowniez
@tuturlensa
@mygiving.asia

Hari ini 12 Oktober 2019, kami di Program Karnival Inspire OKU Aktif 2019 sempena sambutan Hari Sukan Negara 2019 di KL Sport City, Bukit Jalil. 
Mesyuarat Perlawanan Bolasepak antara PKOKM dan Unik Berkarya Indonesia di Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Malaysia, Putrajaya.
Selamat datang wakil dari Unik Berkarya Indonesia ke Malaysia. Mereka hadir untuk sambutan Hari Sukan Negara 2019 dan Mesyuarat Perlawanan Bolasepak antara PKOKM dan UBI yang dijadualkan berlangsung pada Disember ini.